Starten met bloemen- en plantenverkoop

Home/Starten met bloemen- en plantenverkoop

Een vliegende start met uw bloemen- en plantenverkoop

blog_opt_3

Gezamenlijk ontwikkelen

GEDI kan ook samen met u het bloemen- en plantenconcept verder ontwikkelen. In deze trajecten ontwikkelt GEDI een volledig concept voor bloemenverkoop om uw huidige verkoop te stimuleren en verder te laten groeien. Dit gebeurt aan de hand van speciaal ontwikkelde programma’s (testtrajecten, monitoring, het nemen van steekproeven en het ontwikkelen van passende verkoopstrategieën), welke zorgen voor een goed draaiend en aantrekkelijk bloemen- en plantenschap!

Training

GEDI verzorgt op locatie trainingen voor uw personeel. Het goed verzorgen en presenteren is essentieel om uw bloemen- en plantenomzet te verhogen. GEDI beschikt over deze specifieke kennis en biedt hiervoor diverse trainingsmogelijkheden aan.

blog_opt_3
blog_opt_3

Workshops

GEDI verzorgt ook workshops. Of het nu gaat om verschillende stijlen van bloembinden, product- en kleurcombinaties, trend- en marktanalyses, heel veel is mogelijk in deze interactieve sessies. Naast kennisverbreding is het een perfect middel om personeel volledig bij uw plannen te betrekken en te motiveren voor verdere groei.

Waarom GEDI?

  • Gezamenlijk ontwikkelen van bloemen- en plantenconcepten
  • Training op locatie
  • Interactieve workshops